miks ei voi mennä ees kerran ees joku asia hyvin? miks kaik hyvä mitä elämässä on hävvii?? miks ne ei voi pyssyy? minnuu vituttaa niiiin paljo ja stressaa nii kovin,etten yöllä nukkunu kunnolla tän stressimahakivun takkii. ja toivoin koko aja et saisin jo unta, et ees hetken aikaa voisin olla miettimättä.
Mie arvasin, et heti ku herra saapi homman pois alta minkä takkii on täällä kaupungissa olt ni sen jälkee hänest ei kuulu mittää. sitte hää vaa päättää unohtaa miut.mie en ees halluu tietää keitä/kuka sen just kuntoon saadussa,laitetussa autossa nyt istuu etupenkillä ku mie en ennää istu.
mie luulin et kaik on hyvin, ku hää käyttäyty nii ihanasti vielä viime viikolla ja tälläki. miks mie idiootti ikinä nautin mistää ku tiijän ettei se tuu pysymää? aina joku mennee pielee,miks en mie oo jo oppinu sitä.
ennää hää ei voi käyttää tekosyynä siihe,ettei voi seurustella taas,sitä ettei hänellä olis aikaa. nyt sitä nimenommaa on ja paljon. sen takkii ymmärrän kyl iheki, et syy miks ei hää voi seurustella (ainakaa miun kans) on se,ettei halluu. hää ei halluu sitoutuu pelkästää minnuu. mie taas oon semmone,et jos on jonku kanssa juttua ni on vaan sen yhen kanssa eikä kaikkien yhtäaikaa. ehkä hää on tajunnu et joku muu kiinnostaa häntä enemmä ja siks jättää yhteyvenpion minnuu.et mie olin vaa semmone kokkeilu,et onnistuskoha vielä miun kans.hätävara.